Termeni si conditii


Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.antilatrat.ro
1. Utilizand si/sau vizitand www.depisici.ro acceptati automat TERMENII SI CONDITIILE de utilizare a site-ului.

2. BELLA DOG PROTECT SRL ofera acces liber la acest site. Orice vizitator are acces liber la acest site, dar dorim sa cunoasca termenii de utilizare care trebuiesc respectati.BELLA DOG PROTECT SRL ofera acces liber la site-ul www.antilatrat.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

3. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de BELLA DOG PROTECT SRL sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu BELLA DOG PROTECT SRL
 4. Continutul acestui site, grafica, textele, fisierele video sau audio, fotografiile, softul si bazele de date, ca si orice alte materiale postate pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea BELLA DOG PROTECT SRL .

5. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea sau exploatarea oricaror fisiere sau texte, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de BELLA DOG PROTECT SRL prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau pennala pentru astfel de actiuni.

6. Este interzisa crearea de legaturi cu www.antilatrat.ro ale altor site-uri, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al BELLA DOG PROTECT SRL, nu ne asumam responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de BELLA DOG PROTECT SRL. Ne rezervam de asemenea dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare.

7. Nu este permisa copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a informatiilor si fisierelor video si audio existente pe acest site;

8. Este interzisa incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

9. Este interzisa folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

10. Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. BELLA DOG PROTECT SRL va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.


Confidentialitate

11. Informatiile personale puse la dispozitia site-ului www.antilatrat.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

12. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in bazele de date www.antilatrat.ro si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate în viitor de catre BELLA DOG PROTECT SRL si de partenerii sai agreati.

13. Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.depisici.ro, conditionate de logare.

14. Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, BELLA DOG PROTECT SRL nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

15. BELLA DOG PROTECT SRL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

16.BELLA DOG PROTECT SRL nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile www.antilatrat.ro .

17. DISPUTE SI CONFLICTE

Vom incerca rezolvarea pe cale amiabila a oricarui diferent aparut in www.antilatrat.ro si clientii sai sau orice alta persoana fizica sau juridica, in cazul in care acest lucru nu este posibil se va apela la instantele legale din Romania. BELLA DOG PROTECT SRL se supune legilor Statului Roman.

GARANTIA COMERICALA

Garantia comerciala este potrivit certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs, si constituie intervalul de timp in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/ producatorului. In situatia in care durata de nefunctionare provocata de deficiente, depaseste 10% din termenul de garantie, vanzatorul va inlocui produsul sau va returna contravaloarea acestuia.

GARANTIA DE CONFORMITATE

Toate produsele beneficiaza, prin lege de garantia de conformitate, care ilustreaza intervalul de timp legal de 24 de luni, in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se raporteaza la caracteristicile produsului oferit consumatorului prin publicitate aferent facuta de vanzator/ producator. Conform OG21/ 1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie( doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/ utilizare/ instalare. Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate, fise tehnice, etichete energetice.

* In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/ 2003, Art.11, Alineat 2. Reparatia se va executa intr-un timp rezonabil de timp maxim 30 zile lucratoare.
Costurile de transport sunt suportate in totalitate de catre client.

PRODUSE COMERCIALIZATE - DESCRIERI SI PRET
Produsele comercializate pe siteul nostru pot avea fotografii cu titlu informativ.Desi facem eforturi pentru actualizarea permanenta a pozelor descrierilor si preturilor,se poate intampla ca acestea sa nu corespunda realitatii.In acest caz vom instiinta clientul care a facut comanda despre eventualele diferente de aspect sau pret si dupa caz vom trimite sau anula comanda in functie de decizia clientului.Aveti obligatia sa cititi cu atentie descrierile produselor si sa le comandati doar daca acestea corespund nevoilor dumneavoastra.Decizia va apartine.Nu suntem raspunzatori pentru folosirea incorecta sau ilegala si nici pentru alte daune provocate de folosirea produselor comercializate.Unele produse pot avea promotii in limita stocului disponibil si ne rezervam dreptul de a inceta in orice moment o promotie.Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii.

 DISPOZITII FINALE

Gasirea drept nula sau inaplicabila a oricarei prevederi din acest document, nu va atrage si anularea celorlalte, acestea ramanand valabile. Firma noastra isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii oricand.
 

Returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.

Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.Primiti contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul dvs personal. . Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

  • Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.
  • SC BELLA DOG PROTECT SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.
  • Costul transportului produselor de la SC BELLA DOG PROTECT SRL catre client si de la client catre SC BELLA DOG PROTECT SRL revine in responsabilitatea clientului.
Pentru orice detalii, neintelegeri va rugam sa ne contactati.