Staffordshire Bull Terrier

Oferta de pret disponibila la cerere!

Staffordshire Bull Terrier Click pe imagine pentru varianta marita

Staffordshire Bull Terrier este un caine de talie medie, solid, musculos, ce inspira multa putere. Bull Terrier are un piept lat si puternic. Capul este scurt, craniul lat si plat, stop poreminent, bot puternic, frunte ridata si scurta, nas negru.

Acest caine se poate adapta la conditiile de viata oferite – aer liber sau apartament. Este recomandat acest caine perosanelor active, cu experienta in cresterea cainilor, care isi pot rezerva zilnic timp pentru caine, sa fie iubitor si rabdator. Nu trebuie tinut mult timp in soare puternic.In prezenta altor caini se recomanda sa poarte botnita si va fi plimbat prin locuri mai putin populate.

Este o rasa foarte usor de dresat intrucat are o mare capacitate de invatare si, in plus, toata atentia lui e indreptata spre satisfacerea nevoilor stapanului. Agresivitatea fata de exemplarul canin nu isi are locul in dresaj! Cainele se va supune la o simpla privire sau un ton dezaprobator.

Acesti caini sunt extrem de legati de familia lor, dar, neavand frica sau suspiciune fata de oameni, ei se vor bucura la fiecare noua aparitie umana ca un copil caruia i-au venit partenerii de joaca. Au ceea ce putem numi "instinct matern" si nu se dezlipesc de cei mici, pui sau copii.

Aici puteti sa gasiti toate accesoriile pentru caini, de care aveti nevoie:

Zgarzi
Lese
Hamuri
Haine
Paturi caini
Custi si cotete
Suplimente nutritive
Garduri electrice