Shih Tzu

Oferta de pret disponibila la cerere!

Shih Tzu Click pe imagine pentru varianta marita

Shih Tzu se bucură la plimbările scurte pe zi sau sesiunile energice de jocuri in interior. Shih Tzu sunt foarte potriviti pentru un apartament. Cu toate acestea, le place să se joace afara asa ca, o curte mica este ideala. Shih tzu nu este, in mod uzual, dresat pentru a efectua activitati si se descurca cel mai bine in a fi un animalut de casa afectuos.

Shih Tzu necesita ingrijire intensive. Ei au nevoie de periaj zilnic pentru a preveni nodurile, incurcaturile și cojitele. Ei au nevoie sa fie spalati lunar. Nu sunt potriviti pentru climat umed. Este important aiba mereu ochii și urechile curățate, ochii lor sunt deosebit de sensibili.

Shih Tzu este în primul rând un companion. Aceasta rasa se impaca foarte bine cu copii mai mari și alte animale de companie. Sunt caini de paza excelenti. Nu suporta sa fie separati de proprietarii lor și pot deveni distructivi daca sunt lasati singuri pentru perioade lungi de timp. Acestia sunt docili și liniștiti dar le place si sa se joace. Shih Tzu poate fi incapatanat uneori, se așteaptă să fie tratat regeste și sa fie rasfatati.

Aici puteti sa gasiti toate accesoriile pentru caini, de care aveti nevoie:

Zgarzi
Lese
Hamuri
Haine
Paturi caini
Custi si cotete
Suplimente nutritive
Garduri electrice