Setter Irlandez

Oferta de pret disponibila la cerere!

Setter Irlandez Click pe imagine pentru varianta marita

Setter-ul Irlandez este un caine cu un nivel ridicat de activitate caruia ii place sa faca multa miscare si sa aiba ocupatie. Setter-ul Irlandez este un caine recomandat persoanelor active care isi pot face timp liber pentru a se ocupa de el. Poate fi tinut si intr-un apartament daca sunt conditii, fiind un caine destul de mare si daca face zilnic miscarea de care are nevoie fizic si psihic pentru a fi linsitit.

Este un caine inteligent, energic, vioi, prietenos, entuziast. Este ascultator si devotat stapanului, iubitor si rabdator cu copiii, iar pe straini ii va latra. Daca este socializat de mic cu alti caini si mai ales cu alte animale din gospodarie nu vor fi probleme.

Blana are un par de lungime medie, drept, des, lung si matasos formand franjuri pe partea superioara a urechilor, pe partea posterioara a picioarelor, pe piept, gat si burta. Blana acestui caine trebuie trimata pentru a inlatura parul in exces. De asemenea, se va indeparta parul crescut in exces dintre pernutele de la picioare si din interiorul urechilor.

Aici puteti sa gasiti toate accesoriile pentru caini, de care aveti nevoie:

Zgarzi
Lese
Hamuri
Haine
Paturi caini
Custi si cotete
Suplimente nutritive
Garduri electrice