Rottweiler

Oferta de pret disponibila la cerere!

Rottweiler Click pe imagine pentru varianta marita

Rottweiler-ul este recomandat persoanelor cu experienta in cresterea cainilor si sa fie tinut in aer liber, in spatiu ingradit si cu posibilitatea de miscare. Rottweiler-ul are nevoie obligatoriu de dresaj si socializare. Dresajul trebuie sa fie ferm si consecvent, cu o voce blanda dar sigura, sa fie laudat cand a facut ce trebuie. Ii place miscarea, alergatul in camp sau in padure, pe langa bicicleta, inotul, aportul unei mingi.

Este un caine inteligent, curajos, ascultator, vigilent, darz. Protector si devotat neconditionat familiei, dar mai ales unei singure persoane, iar daca a fost socializat de mic cu copiii va fi un partener de joaca pentru acestia. Rottweiler este o rasa predispusa la contractarea diabetului care se manifesta prin pierderea in greutate, foame si sete frecvente.

Este un caine de talie mare, puternic, musculos, inspirand forta, suplete si rezistenta. Capul este de marime medie, lat cu un bot scurt, puternic. Ochii sunt migdalati, adanciti in orbite, de culoare caprui inchis. Urechile sunt potrivite ca marime, ascutite, triunghiulare si lasate. Gatul este puternic, de lungime medie iar pieptul este proeminent, lat, musculos. Coada este taiata scurt. Blana este scurta, groasa, aspra, neagra cu pete brun-roscate.

Aici puteti sa gasiti toate accesoriile pentru caini, de care aveti nevoie:

Zgarzi
Lese
Hamuri
Haine
Paturi caini
Custi si cotete
Suplimente nutritive
Garduri electrice