Poodle

Oferta de pret disponibila la cerere!

Poodle Click pe imagine pentru varianta marita

Pudelul este o rasa agila, atletica si gratioasa. Este considerata a fi una dintre rasele cele mai intuitive, atente și inteligente. Plin de viață și jucăuș, au un simt al umorului extraordinar si o dragoste adevarata pentru vieta. Pudelii sunt o rasa de distincție, eleganță și demnitate. Pudel-ul este rezervat cu strainii si este un caine de paza bun. Aceasta rasa are tendinta de a latra excesiv.

Pudel-ul se bucură de înot, sesiuni de joc in familie și plimbări. Pudelii traiesc bine într-un apartament cu condiția ca acesta sa fie suficient plimbat si stimulat pentru a ajuta la reducerea tendinței lor de a latra excesiv și pentru a le mentine apt fizicul

Pudelul necesită socializare timpurie si dresaj. Cu natura lor sensibila ei nu raspund la metodele dure. Pudelul se dreseaza cel mai bine cu corectitudine, fermitate, respect, răbdare și coerența. Ei excelează la trucuri de învățare, inclusiv agilitate, preluarea, ascultare și competitie.

Spalatul trebuie efectuat numai atunci când este necesar, folosind o samponare usoara. Periajul zilnic este foarte recomandat pentru a preveni cojitele si caltii. Este important ca dintii pudelului și urechile sa fie verificate și curățate frecvent. Aceasta rasa este predispus la cataracta, alergii, afectiuni ale pielii, diabet, epilepsie si bolile de inima.

Aici puteti sa gasiti toate accesoriile pentru caini, de care aveti nevoie:

Zgarzi
Lese
Hamuri
Haine
Paturi caini
Custi si cotete
Suplimente nutritive
Garduri electrice