Labrador Retriever

Oferta de pret disponibila la cerere!

Labrador Retriever Click pe imagine pentru varianta marita

Labradorul este de marime medie, puternic, atletic și bine echilibrat. El este prietenos si poseda o personalitate extrem de dulce. Există două tipuri de Labrador: american, care este înalt si desirat, si englez, care este mai zdravan si mai greoi. Aceasta rasa sportiva este buna pentru vanatoare si recuperare. Labradorii sunt admirati ca si companioni si foarte respectati pentru natura lor iubitoare.

Plini de viață și energici, Labradorii necesita multe exerciții. Ei se bucură de sesiuni de joc in familie, plimbări, înot, și au nevoie de o curte împrejmuită în condiții de siguranță pentru a zburda liber. Aceasta rasa se va adapta bine într-o locuință tip apartament cu condiția ca acestia sa beneficieze de suficiente exerciții, atenție și stimulare.

Aceasta rasa este usor de dresat. Socializarea timpurie si dresajul de bază sunt recomandate. Labradorul este foarte puternic și trebuie invatat sa nu traga de lesa. Ei nu raspund la metodele dure in schimb are nevoie de fermitate, consecvență, recompensa si respect. Ei excelează în urmărire, munca de poliție, de căutare și salvare, agilitate, ghidaj pentru orbi și pot fi buni caini de serviciu pentru persoanele cu handicap.

Aici puteti sa gasiti toate accesoriile pentru caini, de care aveti nevoie:

Zgarzi
Lese
Hamuri
Haine
Paturi caini
Custi si cotete
Suplimente nutritive
Garduri electrice