Komondor

Oferta de pret disponibila la cerere!

Komondor Click pe imagine pentru varianta marita

Komondor este un ciobănesc cu aptitudini extrem de puternice de apărător. Este inteligent, independent, hotărât și încăpățânat. Komondor are tendință de a fi rezervat față de străini, văzăndu-și familia ca o turmă care trebuie protejată. Este deosebit de rezistent, perseverent, cu un caracter independent și voluntar. Posedă o blană imensă, care-l apără de frig, căldura și de mușcaturi.

Putin pretentios, este rezistent la intemperii. Are nevoie de un stapan hotarat si cu experienta in cresterea cainilor. Necesita spatii pentru miscare, socializare, dresaj. Dresajul trebuie sa fie ferm si consecvent. Intelege greu, dar odata inteles un ordin nu-l va incalca. Nu este potrivit pentru activitatile de dresaj sau alte sporturi.

Este un caine inteligent, vigilent si foarte curajos.Tinuta masiva trezeste teama. Este calm, echilibrat si nu latra prea mult, atacand pe neasteptate. Este deosebit de credincios stapanului, dar ataca strainii. Nu se intelege cu alte animale de pe teritoriul sau. Se intelege relativ bine cu copiii din familie.

Aici puteti sa gasiti toate accesoriile pentru caini, de care aveti nevoie:

Zgarzi
Lese
Hamuri
Haine
Paturi caini
Custi si cotete
Suplimente nutritive
Garduri electrice