Gordon Setter

Oferta de pret disponibila la cerere!

Gordon Setter Click pe imagine pentru varianta marita

Gordon setter-ul este un caine de vanatoare agil si foarte inteligent si in acelasi timp supus si loial familiei sale. Sunt caini afectuosi, fiind companioni excelenti. Curajos, prietenos si vesel, Gordon setter-ul se poarta ireprosabil cu copiii. Are nevoie de un stapan care este in acelasi timp si ferm, dar si rabdator. Per ansamblu, este un caine tolerant care este dispus sa se adapteze oricarei situatii pentru a va fi in preajma.

Gordon setter-ul este inteligent, ceea ce-l face usor de educat pentru a fi ascultator si supus si pentru a efectua activitati la sol. El raspunde cel mai bine dresajului aplicat cu consecventa si multa rabdare. Dresajul sever ii poate induce anumite tulburari de comportament, putand deveni fie prea timorat, fie incapatanat.

Este cel mai docil dintre toti setter-ii, acomodandu-se cu o mai mare usurinta in mediul rural unde poate alerga nestingherit pe pajisti. Se inteleg bine si sunt toleranti cu alte animalute de companie, dar trebuie educati sa nu le fugaresca. Gordon setter-ul poate fi crescut si intr-un apartament de bloc. Este relativ inactiv in interiorul caminului, astfel ca o curte de dimensiune mare este absolut necesara.

Aici puteti sa gasiti toate accesoriile pentru caini, de care aveti nevoie:

Zgarzi
Lese
Hamuri
Haine
Paturi caini
Custi si cotete
Suplimente nutritive
Garduri electrice