Golden Retriever

Oferta de pret disponibila la cerere!

Golden Retriever Click pe imagine pentru varianta marita

Golden Retriever-ul este o rasa superba, mare și energica. Ei sunt robusti, bine proportionati si sunt bine cunoscuti pentru capacitatea lor de vânătoare pe uscat și în apă. Golden Retrieverii sunt adorabili, politicosi și foarte inteligenti, emana farmec și încredere. Sunt companioni dulci, dornici sa satisfaca și devotati familiei.

Au tendinta de a fi prea exuberanti și distrasi. Sunt întotdeauna blânzi si rabdatori cu copiii si prietenosi cu alte animale de companie. Tind sa latre ca o formă de salut. Golden Retriever-ul nu este potrivit pentru o familie de 2 in care ambii fac carieră deoarece au nevoie de o exagerata interacțiune umană și companie.

Golden Retrieverii au nevoie de exercițiu zilnic. Ei se bucură de sesiunile de joacă cu familia lor, preluarea de mingi și alte jucării. Sunt multumiti sa traiasca intr-un apartament, daca li se va acorda suficient timp pentru miscare. Sunt moderat activi in interior si se vor multumi cu cel putin o curte de dimensiuni medii.

Este una din rasele cel mai usor de dresat. Ei excelează în ascultare și terapie, sunt caini populari de serviciu, aceasta rasa a fost antrenata pentru a acompania persoanele invalide (caini-calauza pentru orbi). Au multe talente: detectarea de stupefiante, agilitate si trucuri.

Aici puteti sa gasiti toate accesoriile pentru caini, de care aveti nevoie:

Zgarzi
Lese
Hamuri
Haine
Paturi caini
Custi si cotete
Suplimente nutritive
Garduri electrice