Ciobanesc German

Oferta de pret disponibila la cerere!

Ciobanesc German Click pe imagine pentru varianta marita

Ciobanescul German este o rasa de o frumusețe clasică și posedă o inteligență superioară. Ciobanescul German este extrem de adaptabil, energic, curios, puternic și de încredere. Aceasta rasa afișează un aspect magnific, este extrem de agil si rezistent. Va încerca să exercite funcția de turma pe orice ce mișcă. Ciobanescul German nu este recomandat pentru un novice, apatici, sau persoane sedentare.

Aceasta rasa este mai fericita atunci când are sarcini de lucru. Ei au nevoie de efort fizic intens și se bucura de plimbări, sesiuni de joc in familie și de o curte împrejmuită in care să zburde. Ciobanescul German va trai bine într-o locuință sau un apartament cu condiția ca acesta sa beneficieze de suficiente exerciții, stimulare și atenție.

Ciobanescul German necesită socializare timpurie intensiva si dresaj. Ei nu vor răspunde la metode dure. Aceasta rasa este ascultătoare și invata rapid. Formarea trebuie să fie făcuta cu respect, fermitate, corectitudine, recompensa și coerența. Sunt deosebit de talentați în urmărire, agilitate, ascultare, fly-ball. Este adesea folosit în munca de poliție si militara, in actiuni de căutare și salvare si ca ghid pentru orbi.

Aici puteti sa gasiti toate accesoriile pentru caini, de care aveti nevoie:

Zgarzi
Lese
Hamuri
Haine
Paturi caini
Custi si cotete
Suplimente nutritive
Garduri electrice