Chihuahua

Oferta de pret disponibila la cerere!

Chihuahua Click pe imagine pentru varianta marita

Chihuahua este o rasa foarte individualista, fiecare cu propria lui personalitate, astfel încât doar câteva generalități pot fi făcute: Chihuahua sunt energici, grațiosi și afișeaza o expresie asemănătoare omului. Durata lor de viață este cea mai lungă fata de orice caine cu aceeasi dimensiune.

Necesita ingrijire minima, periaj ocazional. Soiul cu blana lunga ar trebui să fie periat de mai multe ori pe saptamana cu o perie moale. Ambele soiuri au nevoie sa fie spalate o dată pe lună folosind o samponare ușoară cu grija sa nu intre apa in urechi pentru ca sunt predispui la infectii . Igiena dentara este o necesitate pentru a preveni pierderea dintilor.

Este un caine de un apartament excelent. Are nevoie de exercitii care pot fi inlocuite cu sesiunile de joc cu jucariile. Cu toate acestea, se bucură foarte mult de plimbarile cu proprietarii. Se recomanda folosirea unui ham în loc de lesa.

Poate fi greu de dresat dar cu răbdare, dragoste și coerența se descurca bine. Raspunde cel mai bine la recompensele pozitive. Socializarea timpurie, extensivă și intensiva este o necesitate absolută pentru aceasta rasa.

Aici puteti sa gasiti toate accesoriile pentru caini, de care aveti nevoie:

Zgarzi
Lese
Hamuri
Haine
Paturi caini
Custi si cotete
Suplimente nutritive
Garduri electrice