Cavalier King Charles Spaniel

Oferta de pret disponibila la cerere!

Cavalier King Charles Spaniel Click pe imagine pentru varianta marita

Cavalier King Charles spaniel-ul este un spaniel de talie mica. Rasa prezinta un cap usor rotunjit, dar nu este conic. Botul este conic. Urechile sunt lungi, ornate cu smocuri de par si situate in partea superioara a capului. Ochii sunt mari, exoftalmici si rotunzi.

Cavalier King Charles Spaniel este un companion nativ, nedesprinzandu-se niciodata de stapanul sau, cu temperamentul unui extrovertit. Acest caine poate fi foarte vivace si uneori, chiar galagios. Acestei rase nu-i place sa-si petreaca timpul singur, cautand intotdeauna compania stapanului sau sau a altor caini. Cavalier King Charles spaniel-ul este un caine dragalas si afectuos.

Este un caine inteligent si energic. Invata repede si pot fi deprinsi si instruiti in agilitate si arta vanatorii, printre alte lucruri. Se adapteaza cu usurinta conditiilor de trai oferite si stilului de viata al stapanului. Are un nivel de activitate scazut si se va multumi cu plimbari scurte, dar nu va refuza cate o plimbare mai lunga. Are nevoie de socializare, dresaj.

Aici puteti sa gasiti toate accesoriile pentru caini, de care aveti nevoie:

Zgarzi
Lese
Hamuri
Haine
Paturi caini
Custi si cotete
Suplimente nutritive
Garduri electrice