Intrebari frecvente zgarzi dresaj

-PRIMESC FACTURA ?? Raspuns:Pentru fiecare produs cumparat primiti factura si certificat de garantie conform legislatiei in vigoare.

-VOI FI CONTACTAT TELEFONIC PENTRU CONFIRMAREA COMENZII ?? Raspuns : DA pentru a primi comanda veti fi contactat telefonic in cel mai scurt timp posibil de unul din reprezentantii firmei noastre moment in care puteti modifica comanda.

-M-AM RAZGANDIT.POT RENUNTA LA COMANDA?  Raspuns : DA puteti renunta la comanda anuntand telefonic la numerele de telefon de la contact sau prin intermediul formularului de contact.In cazul in care comanda este deja la curier catre dumneavoastra veti suporta costul de transport.

-DORESC SA RETURNEZ PRODUSUL.O POT FACE ? Raspuns :DA puteti returna produsul in termenul prevazut de lege fara nici o explicatie, dar produsul trebuie sa fie EXACT in starea in care l-ati primit inclusiv ambalaje descrieri si sigilii in asa fel incat el sa poata fi vandut ca produs nou.In cazul in care una din conditii nu este indeplinita putem refuza returnarea s-au putem returna un procent din valoarea lui de nou in cazul in care acesta nu mai poate fi vandut decat ca produs folosit.Orice decizie luata se va face cu instiintarea dumneavoastra.Valoarea returnata se va face in maxim 30 zile fara taxele de transport aferente primirii si returnarii produsului si a rambursului.

-EXISTA POSIBILITATEA CA PRODUSUL COMANDAT SA NU FIE DISPONIBIL?? Raspuns : Desi ne straduim ca stocurile sa fie actualizate la timp exista totusi posibilitatea ca un anumit produs sa nu fie pe stoc in momentul respectiv.

-POT PRIMI IMFORMATII SUPLIMENTARE DESPRE UN ANUMIT PRODUS?? Raspuns : DA puteti suna la telefoanele de contact si unul din angajatii nostri va incerca sa va raspunda la cat mai multe intrebari si sa va ajute in luarea unei decizii corecte fata de cerintele si nevoile dumneavoastra dar in final decizia va apartine. Puteti folosi de asemenea fereastra de chat din partea stanga a magazinului daca unul din angajatii nostri este online.

-EXISTA PROMOTII SI BONUSURI PE CARE LE POT PRIMI IN CAZUL IN CARE CUMPAR UN PRODUS ?? Raspuns :DA  Exista campanii pentru fidelizarea clientilor si puteti primi daca exista campanii active, cupoane de reduceri pentru urmatoarea comanda.